new-logo-design-3

Het is moeilijk te beschrijven hoe geil je me maakt.
Je lichaam is zo ontzettend lekker. Het is vaak het enige waar ik aan kan denken als ik alleen ben.
Je bent zo heerlijk als je met je naakte kutje speelt.
Je maakt me heerlijk ranzig.

Als ik je zo zie spelen stel ik me gelijk voor dat ik dat ben die zo lief met je poesje speelt.
Hoe heerlijk het is om te voelen hoe nat je bent. Hoe lekker het zou zijn om mijn tong  langs je geile clitje te laten gaan.
Diep langs de wanden van je zalige kutje, langs jou mooie knopje.

Ik vind het heerlijk om je geile poesje te zien alsof ik tussen je benen zit. Ik wil je zo graag weer eens lekker vingeren. Het is zo heerlijk om mijn vingers in je te laten glijden. Om je natheid over mijn hand te voelen stromen.
Sneller en sneller terwijl ik je g-spot masseer.

Als je bijna klaarkomt en je geile zoete sappen je mooie neuk grotje bedekken begin ik je heerlijk te likken. Vol genietend van elke druppel sap die ik proef.

Je smaakt zo lekker en met mijn tong ga ik heerlijk op en neer. Je spreidt je benen zo wijd mogelijk  zodat mijn mond bij elk geil plekje van je warm zoete kut kan komen.

Ik pak je stevig beet bij je heupen en trek je dicht tegen mij gezicht aan terwijl je wild kronkelend geniet van mijn tong en vingers.

Het is zo lekker om je te voelen klaarkomen.  Om je kutje strak on mijn vingers te voelen knijpen als de warme golven door je lichaam stralen.

Je poesje staat nu open van verlangen en al zoenend ga ik naar boven. Ik zoen je buik. Je lekkere borsten en begin plaags aan je tepels te zuigen.
Ik pak je borsten stevig vast en duw mijn inmiddels keiharde pik diep bij je naar binnen.  Je kreunt geil als je mijn stijve lul in je voelt.
Ik ben nu zo hard en groot dat ik je helemaal opvul enik zie hoe je geniet van mijn harde eikel die langs je meest intime plekjes glijd. Je holt je rug en stoot mijzelf dieper en dieper in je.
Je kutje gloeit nog na van je orgasme en ik voel je kletsnatte kutje verlangend samentrekken over mijn heerlijk harde pik.


Wilder en wilder stoot ik mijzelf diep in je todat je alle controle verliest.
Je nagels krappen mijn rug en wil van verlangen bijt je me in je schouders.
De pijn voelt goed en met lange diepen stoten bevredig ik je geile verlangen naar mijn neukstaaf.
Ik zoen je intens en duw mijn lichaam strak tegen de jouwe.  Ik pak je armen en pin je vast aan het bed. Machteloos geniet je van hoe lekker ik je neem.
Ik kan me bijna niet meer inhouden. Mijn hele lichaam tinteled.
Mijnlul is zo hard dat het bijna zeer doet.
Ik draai je om en je duwt je mooie kont hoog in de lucht. Ik kan nu goed zien hoe lekker nat je bent. Je ontdeugende poesje ontbloot zich verleidelijk en de glinstering van je geilheid maakt de lust naar jou nog groter en intenser.
Mijn handen pakken je bij je heupen en ik trek je over mijn harde pik.
Ik verdwijn zalig in je en ritmische beweeg ik mijzelf dieper en dieper terwijl ik je mooie borsten zie mee bewegen op ons genot.
Kreunend en hijgend laat je mij je hard nemen.


Ik klets mijn hand speels op je kont zodat je billen rood beginnen te gloeien.
Het brandede gevoel van mijn handen op je kont en mijn keiharde lul diep in je, doen je een tweede keer klaarkomen.
Nog steeds gevoelig tussen je benen draai je om en zoent me intens.
Je duwt me op mijnrug en kijkt me geil aan terwijl je langzaam langs mijn gespierde lichaam naar beneden gaat.

Je pakt me pik stevig beet en laat je mond langzaam over me heen zakken.
Bij het voelen van je tong kan ik niet meer stil liggen en geniet met volle teugen van je warme mond als je me diep in je mond neemt.

Mijn handen glijden over je lichaam terwijl je me heerlijk pijpt.
Ik stuur je lichaam in the 69 en zuig je zoete sappen heerlijk op. De vibraties van mijn kreunen maken je weer geil als voorheen.
Ik hou je stevig beet en duw mij tong diep bij je naar binnen terwijl ik voel hoe je me wild afzuigt.
Je maakt me zo ontzettend geil en je voelt hoe ik op knappen sta terijl ik kreuned en hijgend je heerlijk knopje over mijn tong en lippen voelt gaan.

Je kreunt zacht en ik voel de geilheid van je lichaam stralen. Ik voel de hitte van je naakte lichaam op mijn gezicht en dit maakt me super geil. Ik kus je verder langs de binnen kant van je benen….langzaam hoger en hoger.
Je maakt me zo ontzettend geil.
Je kan de verleiding niet meer weerstaan en pakt mijn hoofd stevig beet.
Je handen gaan verleidelijk door mijn haar terwijl je mijn mond naar je clitje stuurt.
Speels laat ik mijn tong langs je natte kutje glijden. Als zoete nectar druipen je sappen tussen je benen en bij het proeven van deze geilheid kan ik mij niet meer in houden en begin gretig je zalige kutje te likken.
Je begint me lekker af te trekken afwisseld met likjes en zoenen over mijn heerlijke pik.
Ik kan het niet meer tegen houden en je voelt hoe mijn lul samentrek in je handen als mijn warme zaad over je lichaam spuit.

Mmmm zo lekker.
Uitgeput kruipen we in elkaars armen en zoenen nog even lekker na……
Shopping Basket